الأدوات:
قدر صغير
شموع
بيـض
عود أسنــا ن
خطوات العمـــــل :
-اول نجيب البيضه ونفتحه لها فتحه صغيره من فوق مثل مـــا انتم شايفين با ل
صورة ...
-نفرغ البضه وبعد مانفرغها نغسلها بالميه حتى تنظف كليا بس برقه علشان ماتنكسر البيضه
-طريقه تنظيفها انك تدخلين اصبع من اصابعك جو البيضه من الفتحه الصغنونه وتدعكي عشان
-تنظف ...بس مثل ماااقلنــا ((( بشوي شوي ))..
-نجيب القدر ونحطه جواه الشمعه باللون الي انتي عايزاه وتحطي الشمع على نار هادية بسرعه تذوب
-بعد تذوب الشمعة تصبيها جوه قشرالبيض
-نجيب الفتيله الشمعه الي ذوبنا ها وندخلها جوا
-ونعقدها على عود اسناان عشان متقعش جوا..
-وبعد كده ندخلها للفريزر واذ ا جمدت نطلعها من الفريزر .
-بعد ماجمدت نشل عود لاسنان ونبدا نقشرها
-نجيب خرز او ترتر او شريطه او اي شي لتزينها بي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]